Over Beek Montage

Maak kennis met Beek Montage B.V.uit Wekerom: een vakkundig bedrijf dat sinds 2008 dak- en wandbeplating monteert.

Over Beek Montage

Achter de naam Beek Montage B.V. verschuilt zich een bedrijf wat is gestart in 2008 als dak- en wand beplatingsbedrijf. Echter, bij dak- en wandbeplating is het niet gebleven. Nu we een aantal jaren verder zijn is het zo dat Beek Montage B.V. diverse verschillende producten en diensten levert. Denk hierbij aan de producten als vele soorten deuren, schuifdeur railsystemen en ventilatieroosters.

Onze mensen
Rene Beek

Directeur

Pieter Blotenburg

Administratie

Robert Kampert

Calculator|Planner

Jan de Jong

Vertegenwoordiger

Evert van Essen

Tekenaar

Hans Luijk

Werkvoorbereider

Mirjam van de Braak

Inkoop|voorraadbeheer

Meedenken en klantgericht

Klantgerichtheid staat bij Beek Montage B.V. hoog in het vaandel. Vanaf uw initiatief om te bouwen tot de laatste fase van realisatie wordt er met u meegedacht. Wat Beek Montage B.V. daarmee willen bereiken? Een hoge kwaliteit van bouwen, het drukken van de kosten voor u en er een tevreden klant aan overhouden.

Flexibel en vakkundig

Door de beperkte grootte van het bedrijf is Beek Montage B.V. flexibel inzetbaar, zijn de communicatielijnen kort en kan er snel worden geanticipeerd op veranderingen in het proces. Hierdoor kunnen de vakmensen van Beek Montage B.V. efficiënt werken voor scherpe prijzen en wordt de kans op meerwerk sterk gereduceerd.

Investeren in de toekomst

Zonnepanelen zijn de toekomst. Voor Beek Montage is dit dan ook een belangrijk product. Eenmalig investeren in zonnepanelen is toekomst, en doelgericht investeren. Waar de overheid de belastingen omhoog duwt op de middelen waar wij als westerse mensen niet meer zonder kunnen, daar probeert Beek Montage B.V. u tegemoet te komen op een slimme en efficiënte manier.